Ha a karácsonyi ünnepekre nem is, de évzáró ajándéknak Majsára ért a kormány újabb ajándéka a gimnázium 150 millió forintja után: most 20 millió forintot kapott a város.

A pénz a különböző bennragadt források átcsoportosításából van, amelyet a kormány tegnapi határozatában osztott szét különféle feladatokra a települések között, a gyermekétkeztetéstől kezdve a kamerarendszer fejlesztésééig minden elképzelhető dolog támogatást kapott. A 11-12 milliárd forint mintegy 150 település között lett szétosztva, Kiskunmajsa 20 millió forintot kapott belterületi útfejlesztésre és parkoló kialakítására.

A kistérségből még Szank kapott támogatást, ők 40 millió forintból a belterületi útjaik mellett szálláshelyeiket fejleszthetik.

A kiskunmajsai önkormányzat a kormánytól kapott 20 millió forintot belterületi útfejlesztésre és parkolók kialakítására fogja fordítani, melyekre, valljuk be, igen nagy szükség van.

Ameddig a forrás felhasználására a pontos tervek elkészülnek és a képviselő-testület dönt róla, álljon ki mindenki az ablakba és üvöltse: KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(A címlap eredetije Dobric Vlado felvétele)

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Halálos baleset Majsa és Csólyos között

Next post

Megkapták a serdülők az aranyat