A majsai ifi NB II-es bajnok lett, a felnőttek is nyertek Félegyházán, így az utolsó fordulóban elmozdultak a kieső pozícióból és a 10.helyen zártak. Majsán idehaza közben diadalívet ácsoltak és hajnalig tartó bulival zárult az éremosztóval egybekötött idényzáró. A csapatot egy busznyi szurkoló kísérte Félegyházára és skandálhatta: Itthon vagyunk!

Csak megcsinálták. Sokáig a kezükben volt, aztán engedték kicsúszni onnan, majd a szerencse jóvoltából újra rájuk kacsintott a lehetőség és ezúttal már nem szalasztották el az esélyt. Egész évben ezekért a pillanatokért harcoltak, küzdöttek és ezek a pillanatok most már végérvényesen beléjük ivódtak.
Kis Tigrisnek lenni nem kiváltság, de meg kell küzdenie bárkinek, aki közéjük akar kerülni. Különleges társaság, amelyet a csapatszellem mellett a barátság is egybe köt, egyben tart. Négy év alatt második bajnoki címét szerezte a majsai csapat, melynek nagy része (Mezei Jenő, Varga István, Halász Tamás, Bauecker Ádám, Patyi Róbert, Csáki Árpád, Komáromi Zsolt és Hegedűs Kristóf) kétszeres bajnoknak mondhatja magát. Szintén duplázó a halasi csapattal korábban bajnok Fülöp József és Vincze Ádám, míg Vadkerti Attila az utóbbi négy évben már harmadik bajnoki címét szerezte, hiszen ő tagja volt mind a kis Tigrisek csapatának, mind a halasi bajnokcsapatnak is. A csapatkapitány Czirkó Dávid mellett Abonyi Mihály, Kun–Szabó Dávid, Farkas Ármin, Ujvári Ákos és Tamás, valamint Bányai Róbert az első bajnokságát nyerte. Ezeket a pillanatokat már soha senki nem veheti el tőlük. Amikor száz és száz torokból hallik a játékos keresztneve, amikor a szurkolótábor és a játékos egymásnak felelve énekli a rigmust. Örökre megmaradó emlékek, melyek a szívekben élnek tovább és egybeköti ennek a 18 kis Tigrisnek a múltját…
 P&P Félegyháza – Kiskunmajsai SE 15-38 (6-16)
Vezette: Hovány István és Ubornyák Zoltán.
Kis Tigrisek: Halász Tamás, Vadkerti Attila (10), Bauecker Ádám (4), Czirkó Dávid (4), Hegedűs Kristóf (4), Csáki Árpád (2), Farkas Ármin (2), Fülöp József (2), Komáromi Zsolt (2), Mezei Jenő (2), Ujvári Ákos (2), Varga István (2), Abonyi Mihály (1), Kun – Szabó Dávid (1), Bányai Róbert és Patyi Róbert.
Edző: Ujvári Zoltán.
 A fergeteges mérkőzések és a fantasztikus ünneplés, szurkolás után a majsai különítmény egy sokáig emlékezetes vacsorával és házibulival egybekötött záró ünnepséget tartott a Városi György sportcsarnokban. Az est meglepetéseként a kis Tigrisek nyakába került a jól megérdemelt aranyérem is. Aki ott volt sokáig nem felejti el azt az estét…
Vas Csaba

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Felfüggesztett kávé: adj még egyet!

Next post

Rosie 26!