December 31-el megszűnt a Kunság Volán, a Bács Volán, a Tisza Volán és a Kőrös Volán, illetve beleolvadta a békéscsabai központú Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt-be (DAKK).

A változás nem igazán tűnt fel, de biztos így történt, mert a DAKK levélben fordult az önkormányzatokhoz, hogy segítsék a helyi igényekhez alkalmazkodó menetrend elkészítését.

Az új társaság most kezdte meg az év második félévére és a következő évre vonatkozó menetrendi tervezést, amelyhez az önkormányzatok mellett a lakosság segítségét is kérik. Az tömegközlekedési eszközöket igénybe vevőket arra kérik, hogy az érvényben lévő menetrendek figyelembe vételével töltsék ki és juttassák vissza az “Utazási igényfelmérő kérdőív”-et, mivel ennek segítségével tudják a tényleges utazási szokások alapján megtervezni a következő időszak menetrendjeit.

A kérdőívet március 27-ig kell visszaküldeni Békéscsabára (DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság, 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 103., levélcím: 5602 Békéscsaba, Postafiók 36 Telefon: 06 (66)333-301; telefax: 06 (66)333-302; e-mail: vezig.titkarsag@dakk.hu), de le lehet adni az önkormányzati hivatalokban is, és majd ők eljuttatják az illetékeseknek.

A menetrendi változásokról áprilisban és májusban fog a DAKK tájékoztatást adni.

A kérdőív innen letölthető, kinyomtatható:

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Majsai figyelmesség: nőnapi virággal kedveskedtek a rendőrök

Next post

Fordulat jöhet a külterületi utak javítgatásában