Rendszeresen tűnnek el kerékpárok, ezt nem kell külön ecsetelni. Talán már az is átment a köztudatba, annyiszor elismételték a kiskunmajsai rendőrök, hogy legnagyobb esély akkor van az ellopott canga megtalálására, ha azonnal a rendőrséghez fordulnak, mivel az erre szakosodott “szakemberek” 15-20 perc alatt túl adnak az ebül szerzett jószágon.

Azért volt már rá példa, hogy napokkal, hetekkel, hónapokkal később kerültek elő kerékpárok, éppen ezért érdemes reagálni Dudás Zsolt Facebookon közzé tett felhívására, amely így szól:

Felhívás!
Kedves kiskunmajsai és környékbeli községekben élő ismerőseim!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy amennyiben az elmúlt kb. 3 hónapban loptak el tőletek kerékpárt, akkor a kerékpár színét, típusát, különös ismertető jegyeit, esetlegesen a rajta lévő feliratot továbbá vázszámát egy SMS formában a 06-20/539-5757-es telefonszámra legyetek szívesek elküldeni, mert véleményem szerint van néhány olyan kerékpár a városunkban, amit a korábbi gazdája hiányol.
Az sms-ek közül amelyik kerékpár beazonosításra kerül, akkor természetesen telefonos visszahívást követően próbáljuk visszaszolgáltatni azt a jogos tulajdonosának.
Segítségeteket előre is köszönöm!

És még egy: érdemes a megvásárolt biciklik vázszámát, ismertető jegyeit feljegyezni, ne történjen meg, de néha jól jöhet. Mint például ilyenkor.

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Miniszteri elismerést kapott a majsai kulturális központ

Next post

Nem a mi zöld Suzukink borult árokba