Majsai recept az Ünnepi kenyér titka


A kecskeméti Hírös Hét Fesztivál keretében rendezték meg az idei Hírös Pékversenyt, ami a Majsa Pite sikerével zárult, mert a jászszentlászlói vállalkozás Ünnepei kenyerét választották Kecskemét legjobb kenyerének. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett pékversenyre öt pékséget hívtak meg és első ízben nem a közönség, hanem a szakmai zsűri szavazatai alapján osztották ki az elismerést, amit egy éven keresztül használhat marketing célokra a nyertes cég.

– Először indultunk ilyen jellegű szakmai megmérettetésen és nagyon örülünk az elismerésnek, különösen amiatt, hogy hozzáértők ítélték oda ezt a díjat – mondta el érdeklődésünkre Sallai János, aki beszámolt arról, hogy folyamatosan gyarapodik a partnereik köre és az üzlethálózatuk, például tavaly óta a megyeszékhelyen öt üzletet nyitottak.

– Természetesen komoly marketing értéke van a díjnak, hiszen egy éven keresztül korlátlanul hirdethetjük, hogy Kecskemét város kenyere a mi pékségünkben készült, ami rangos elismerés pékmesterünknek és az itt dolgozó valamennyi munkatársunknak – számolt be lapunknak a cégtulajdonos, aki szerint nincs különösebb titka a hagyományos kovászos kenyerüknek, csak a tisztességes munka, a szakmai tudás, mert ők csak annyi hozzávalót tesznek a termékeikbe, amit az adott recept megkíván.
A hírös város kenyere a 1,5 kg-os Ünnepi kenyér lett, ami már ránézésre is csábítja a vásárlót.

– Nagyon fontos, hogy esztétikailag is kívánatos legyen egy termék, s ha ez párosul a jó ízzel és az állandó minőséggel, akkor lesznek új-, és visszatérő fogyasztóink. Cégünknél minden terméknél ügyelünk mindezekre, ami nem kis feladat, hiszen csak finom pékárukból 130 félét sütünk. Igaz, a környékbeli pékségekkel összehasonlítva valamivel magasabbak az áraink, de mi nem spórolunk ki semmit, mi mindent hozzáadunk ami kell, hogy kiváló minőségű termékeket tudjunk előállítani –  árulta a cégfilozófiát Sallai János, aki már két évtizede dolgozik jászszentlászlói pékségben.

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Falunap Kígyóson: táncra perdültek a szarmaták

Next post

A meséből csoda, a csodából valóság, a valóságból csoda lett