Az orosz filmgyártás alaposan felfutott az új évezredben, az új filmek egyre-másra termelik ki Hollywood mintájára a szebbnél-szebb színésznőket, akik vagy nagyon jó színészek, vagy nem annyira jók, de a bulvár imádja őket, esetleg mind a kettő.

A 2000-es évek egyik felfutó csillagának számít Marina Aleksandrova Andrejevna, aki elsősorban televíziós sorozatokban, TV filmekben játszott eddig, ám nekünk inkább azért izgalmas az 1982-ben született Marina pályafutása, mert Kiskunmajsán látta meg a napvilágot – édesapja, Andrei Pupenin tüzérségi ezredes itt szolgált a szovjet laktanyában. Még a kivonulás előtt, 1986-ban visszatértek Oroszországba, illetve az akkori Szovjetunióba, a család végül Leningrádban, a mai Szentpéterváron telepedett le.

Fotó: 2actor.ru

Marina az iskolában a matematika és a hárfázás iránt érdeklődött elsősorban, de már 11 évesen eldöntötte, hogy színész lesz – amit persze szülei akkor még nem vettek komolyan. A kislány viszont igen, 17 évesen Moszkvába költözött, 18 évesen már TV filmben szerepelt. Ebben az időszakban történt, hogy egy jelenet forgatásához esküvői ruhában utazott, amiben egy szentpétervári ismerőse meglátta, s hazatérve gratulált a szüleinek lányuk házasságához.

A filmezés mellett 2006 és 2011 között játszott Moszkva legendás kortárs színházában, a Sovremennikben, de 2011. augusztusában elhagyta: kiköltözött az Egyesült Államokba.  A Orosz Ok blog úgy tudja, azóta hozzáment az orosz állami televízió rendezőjéhez, így elképzelhető, ha keresnénk, ismét Oroszországban, valahol Moszkvában találnánk rá.

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Motorland: márciusban fizetik ki a laktanyát

Next post

Átadták az Iskola utcát