Tök jó, amikor egy irodalmárból országgyűlési képviselő lesz, de még jobb, amikor az országgyűlési képviselő visszatér eredeti hivatásához és megint irodalmár lesz. Lezsák Sándorral most ez történt, és nem is először, az országgyűlésből azért elég gyakran kikacsint szerencsére egy-egy kötet erejéig.

Az egykori tanár, rendező, író, költő most megint visszatért a lírához,  Társai elmentek MEGVÁLTÓT nézni címmel jelent meg verseskötete a Kairosz Kiadó gondozásában.

A kötet bemutatója Kiskunfélegyházán lesz a  Petőfi Sándor Városi Könyvtár szervezésében, a könyvbemutatóra október elsején – csütörtökön – 18.00 órakor kerül sor a Hattyúházban (6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 9.)

 

Lezsák Sándorral, Szakolczay Lajos irodalomtörténész fog beszélgetni, és hogy a politika se maradjon ki ebből a párhuzamos életműből, a köszöntőt Csányi József, Félegyháza polgármestere fogja elmondani.

Aki ráér – sajnos egyéb elfoglaltságaink miatt mi biztos nem -, mindenképp menjen át Félegyházára, egészen biztosan izgalmasak Lezsák Sándor új versei.

 

MTI Fotó: Bugány János

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Jövő héttől ebzárlat

Next post

Itt a jó hír! Megmarad a gimnázium Kiskunmajsán!