Nem sokon múlott, hogy a postás bácsi nem házhoz, hanem be a házba kézbesítette a levelet. Egy postai gépjármű majdnem belerohant egy lakóházba ma délután négy óra környékén a Bajcsy utca és a Petőfi utca sarkán, miután összeütközött egy személyautóval.

Amennyire rekonstruálni lehet a történteket vagy így történt: a Bajcsy utcán a temető felé haladt a postai gépjármű. A stop táblánál megállt, majd gurult volna át a Petőfi utcán, amikor oldalról belerohant a bordó Opel, amelyet egy német nyelven beszélő középkorú asszony vezetett. Az ütközés erejétől irányt változtatott, s éppen megállt a sarki lakóház homlokzata előtt.

Vagy így: a Bajcsy utcán a temető felé haladt a bordó Opel, amelyet egy német nyelven beszélő középkorú asszony vezetett. A stop táblánál nem állt meg, és belerohant a Petőfi utcán éppen érkező postás autóba, amely az ütközés erejétől irányt változtatott, s éppen megállt a sarki lakóház homlokzata előtt.

Az ütközésben amennyire tudni lehet egyelőre, senki nem sérült meg, az Opel légzsákja kinyílt az ütközés erejétől. A postás autó első ránézésre kevésbé, az Opel sokkal inkább megsérült: az első része teljesen összetört, az olaj elfolyt belőle, a szélvédője betört.

A háznak nem lett baja, talán mintha fejmagasságban megkarcolta volna a postás autó, de ez ahhoz képest, hogy a szobában is kiköthetett volna, szinte semmi.

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Baleset a városközpont központjában

8219
Next post

Az ember öntudatra ébredése az evolúció egyik legnagyobb hibája volt - Kijött a True Detective előzetese