Hatalmas meccset játszott délután a Majsa. A végeredmény ugyan x lett, de ezért a döntetlenért nagyon keményen megharcoltak a fiúk, mi több, voltak szakaszai a mérkőzésnek, amikor nagyon szép támadásokkal szorították be a Kecskemétet.

A feszült hangulatú mérkőzésen számtalan sárga lap volt, a kecskemétiek által Vejkónak becézett, egyébként nem sokkal korábban beállt játékosa pirosat kapott – ami a vendégszurkolók szerint bírói tévedés volt, a hazai tribün szerint meg nem – egyébként a már jó méterrel előtte járó játékos után rúgott, s buktatta, súlyosnak nem volt súlyos a szabálytalanság, de pirosnak pirosat ért, jó ítélet volt. Ezt követően minden sárgát pirosnak szerettek volna látni a szurkolók, de a spori hajhatatlan maradt és nem osztott ki többet.

A végén történt egy súlyosnak tűnő sérülés is, az egyik kecskeméti játékos kézfejére taposott rá véletlen az egyik majsai védő, vagy vérömleny, vagy törés lett belőle, a pálya szélén ezt nem lehetett megállapítani a kalács nagyságúra feldagadt végtagról. A rémisztő látvány elszabadította egy kicsit az indulatokat, némi szitkozódással ért véget a mérkőzés, amelyen a Majsa győzelemmel felérő döntetlent játszott a Kecskemét ellen.

Kiskunmajsa – Kecskemét: 2 – 2.

No Comment

Minden vélemény számít!

Previous post

Bodoglár központja is letarolva

Next post

Olajipari tömlő prototípusok gáz expozíciós vizsgálatára alkalmas kísérleti üzem létrehozása